PAS KEDAH… SAKIT OTAK..???

Alor Setar – Beberapa bangunan milik UMNO Kedah disembur cat dan kata-kata nista terhadap parti itu menjelang keputusan mahkamah pada Isnin ini berhubung kes liwat melibatkan ketua pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim.Turut menjadi mangsa ialah kenderaan orang awam serta bas yang disembur cat warna hitam dengan perkataan “Bebaskan Anwar” dan “Gerakan 901”. Bangunan Tunku di sini yang menempatkan pejabat Badan Perhubungan UMNO Kedah, Lembaga Kemajuan Wilayah Kedah dan Bank CIMB, disembur perkataan memburukkan UMNO, Barisan Nasional dan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak serta isteri, Datin Seri Rosmah Mansor.

Sumber : MTK

Gambar acara beruk lotong jubur Anwar dibawah…

Gambar ehsan MTK dan PJ
Pas Kedah nampaknya semakin terdesak. Macam perangai budak-budak pula siap menconteng dinding. Ini lah contoh parti yang mahu menerajui negara kononnya. Jika pakatan haram jadah ni memerintah, confirm kes-kes vandalism menjadi-jadi.
Rasanya, pelaku ni mungkin penghidap penyakit mental dan sakit otak. Mungkin tercabar dengan kes beruksiswa Adam Adli yang lakukan vandalisme di PWTC maka PAS Kedah yang dalam tekanan dengan isu menggadaikan madrasah pula nak jadi “hero” PASpispus untuk didedikasikan kepada DAPigs.
Terima kasih dan syabas la PASpispus dan pakatan haram jadah Kedah kerana anda tunjukkan peel sebenar korang pada rakyat. Rakyat mahukan pimpinan matang dan bukan pimpinan yang macam binatang seperti korang.
TQ…I4TT
___ Sahih pembangkang tak percaya walaupun sekadar 0.0001 % !!!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s