Aku suka apa yang ditulis oleh Ameno World semalam, dia dah tak tau nak pusing macamana maka dia mengalah jugak siap tunjuk seorang pengomen yang telah meninggalkan komen di blog dia. Akhirnya semua dah akui memang sah Badrul Amin, Ustaz Syaitan ni ditangkap khalwat.

3 malam dia simpan bini orang. Untuk apa? Menurut orang yang komen di blog Ameno World tu, Badrul Amin al Khalwati memang sah-saha menipu sebab yang menampar dia adalah suami kepada perempuan itu dan takde pun 20 orang kat sana. Apa ni Ustaz Syaitan? Dulu kau kata Asri dan Harussani ni syaitan, sekarang siapa yang syaitan?

Aku nak share dengan korangapa yang pernah dikatakan oleh manusia syaitan yang kebas bini orang ni!

Dulu dia maki hamun dan memperlekehkan Mufti Perlis, Dr. Mohd Asri Zainul Abidin dalam satu ceramah Pas dan PKR di Kelantan.

Dr Badrul Amin menyamakan Mufti Perak dengan Raja Berdengung dalam cerita P. Ramlee. Kenapa beliau menghina seorang Mufti dengan memberi gelaran sebegitu?

Sekarang siapa pula harus taubat?

Atau sindiran Husin Lempoyang sini, Badrul kata dia dah banyak jual keset Zikir Munajat dan banyak bertaubat dulu, takyah taubat sekarang?

Kalau tak cukup, baca apa ditulis oleh blogger MIK kat sini

Inilah wajah sebenar PKR! Dari ketua hingga ke balaci semuanya cakap tak serupa bikin. Sememangnya SEX dan PKR tak boleh dipisahkan! Wahai PAS, sudah tiba masanya korang kena nilaikan semula hubungan korang dengan PKR ni atau korang memang suka mereka suka bergelumang dengan LENDIR dan KUNYIT?

Keris Putera pun ada kisah menarik, KLIK SINI

Kredit to :  ParpuKari

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s