DAP HARAP RAKYAT TIDAK TAHU PASAL NI !

Ini yang dikatakan kerajaan Cocky Arrogant Tokong,bohong dan bohong agenda utama,anggapan mereka dengan bersenjatakan dengan Buletin Mutiara seluruh rakyat Pulau Pinang diperbodohkan.

Agenda perbodohkan rakyat Pulau Pinang dilakukan hingga sampai kedalam rumah apabila Buletin Mutiara diedarkan kesemua rumah dinegeri Pulau Pinang,jutaan ringgit dihabiskan semata mata untuk beritahu kepada rakyat Pulau Pinang regim DAP maha terbaik terhebat  terbangsat. Anggapan mereka mudah perbodohkan rakyat sebab mereka tidak tahu apa yang berlaku di SUK.

Baru baru ini jika tidak didedahkan bahawa akaun amanah bumiputra tidak dibelanjakan untuk kepentingan perumahan bumiputra Pulau Pinang yang pasti tidak ada haprak pakatan yang akan berani bangkit bersuara.Pendedahan sebegini mengesahkan lagi bahawa kalangan melayu haprak pakatan memang bertokongkan Guan Eng kerana tidak ada seorang pun yang berani bangkit bersuara menyatakan akan hak mereka.

Guan Eng juga perbodohkan umat Islam dengan pengumuman bajet untuk umat Islam dengan angka angka puluhan juta. Anda harus ingat pengumunkan bajet dengan membelanjakan bajet ada dua perkara yang berbeza.  Jom baca pembohongan regim DAP  : klik sini  dan klik sini

PISAU.NET

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s