PENGKHIANAT NEGARA (KRISIS LAHAD DATU) DIKENAL PASTI?

Khabar terbaru dari Lahad Datu jet-jet pejuang dah mula menyerang mereka dan sekarang ni sedang berlaku pertempuran disana. Setakat ini belum ada pihak keselamatan kita yang terkorban dan berapa jumlah yang kematian pihak lawan juga belum diketahui.

Sementara itu aku nak cerita pasal satu artikel menarik oleh Unspinners tenatng kebocoran maklumat kepada pihak lawan, ingat ya walau kita marah pada seiapa pun, haru diingat dalang utama insiden ini adalah ANWAR ANAK IBRAHIM! Jangan lupa tu..

Sebabnya kami The Unspinners mecurigai adalah kerana ketiga badigol yang sanggup percaya dan ikut  PENGKHIANAT NEGARA terllibat dalam Operasi Pasir atau Operation Pandanan and Sipadan Island Resort.

Ia bertujuan untuk meningkatkan keselamatan sempadan dan kepulaun Sabah yang panjangnya pantai adalah 1,600 km dan melibatkan 100,000 kilometer persegi air. Baca BigdogdotcomSINI

Ini ekoran berlakunya peristiwa penculikan di Pulau Sipadan dan Pandanan dan serangan Bank dari laut di Lahad Datu.

 

Selain itu, ia juga melibatkan ATM (Ghaffir?) dan TUDM (Hady AL Khattab?)

Baca di Utusan SINI dan SINI serta Berita Harian SINI 

Ikutkan Imran dalam SUARA KEADILAN, tidak mungkin sempadan boleh bocor dengan adanya  “17 high powered CB90 coastal patrol vessels” dan lain-lain “patrol vessels.”

Siapa dia nak cuba tipu?

Setiap sempadan ada kelemahannya kerana mesti ada limit aset atau alat atau kelengkapan tentera. Mesti ada ruang masa tertentu untuk sempadan ditembusi.

Oleh kerana Anwar Ibrahim terlibat dan bersekongkol dengan Nur Misuari dan Sultan Sulu palsu Jamalul Kiram III, mungkinkah Imran, Ghaffir dan Hady sudah bocorkan kelemahan sempadan laut Sabah kepada Anwar Ibrahim????

Akhirnya ini diketahui oleh pihak penceroboh!!!.

(House PK)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s