RAMAI KETUA BAHAGIAN TERGURIS DENGAN KENYATAAN NOH OMAR ?

“UMNO bukan kepunyaan ketua-ketua bahagian. Sebagai ketua bahagian, kepimpinan kita adalah setakat untuk memajukan UMNO dan memastikan kejayaan kepada parti.

Pada pandangan saya, kalau jadi ketua bahagian dalam banyak penggal sekali pun tetapi tidak mampu beri kemenangan kepada parti, apa guna jadi pemimpin… berilah peluang kepada orang lain dengan idea-idea baharu,” – Noh Omar

Di atas adalah foto DS Noh Omar bersama Ketua-Ketua UMNO Bahagian yang bersetuju untuk mengemukakan nama beliau sebagai Pengerusi Perhubungan UMNO Selangor kepada Presiden UMNO DS Najib.

Rentetan dari peristiwa dari foto di atas, pada 25/6.2013 Antara Posmelaporkan,

Namun begitu semalam menurut laporan Utusan, Noh telah dengan secara berani meminta sebahagian besar dari mereka yang berada disekelilingnya dalam gambar di atas agar mengundurkan diri, khusus kepada mereka yang gagal membawa kemenangan di kawasan masing-masing.

Mungkinkah selepas ini Ketua-Ketua Bahagian di Selangor akan berkumpul sekali lagi untuk menamakan barisan baru kepimpinan UMNO Selangor untuk dikemukakan kepada Presiden parti?  Baca lagi : http://azlantaib.blogspot.com/2013/09/kenyataan-noh-yang-bakal-mengguris.html
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s