ANWAR TIDAK SEHALUAN DENGAN WAN AZIZAH ?

Semakin menarik dan semakin meragukan!

Wan Azizah menafikan Anwar Ibrahim mengenali Kapten Zaharie Ahmad Shah. Katanya, walaupun Zaharie Ahmad Shah, mustahil Anwar Ibrahim mengenali juruterbang itu secara peribadi. Malah dia juga katanya, amat kecewa dengan tuduhan yang mengaitkan suaminya.

Yang tidak dijawab oleh Wan Azizah adalah mengapa dia cuba mengaitkan Raja Bomoh VVIP yang gemar perasan yang dia pemimpin UMNO atau rapat dengan UMNO dengan pin berlogokan 1Malaysia dengan UMNO, bahkan menuduh UMNO yang mengupah bomoh itu mencari publisiti di tengah-tengah lautan kamera dan wartawan di KLIA.

Yang tidak dijawab oleh Wan Azizah juga adalah, bagaimana Anwar Ibrahim tidak mengenali Eskay, tidak kenali Saiful Bukhari Azlan, tidak kenal Nallakaruppan, tidak kenal Shamsidar Taharin, tidak kenal beberapa perempuan cantik lain yang ada sesetengah daripada mereka mengaku, Anwar jenis gelojoh dan sambil berdiri pun, boleh bersetubuh dengan mereka serta tidak mengambil masa yang lama untuk ‘selesai’.

Wan Azizah nak kecewa apanya?

Memang Anwar Ibrahim merupakan penjahat yang paling tidak dikehendaki di Malaysia tetapi disebabkan dia seorang yang bijak berbohong, ditambah pula dengan kebodohan dan kebangangan para pengikutnya, Anwar Ibrahim terus diperkatakan dan dipercayai. Sedangkan mereka yagn sudah lama dengan Anwar Ibrahim, KESEMUA MEREKA, kecuali Azmin Ali, telah lama meninggalkannya.

Bahkan Wan Azizah sendiri pun sudah tiga kali cuba memfasakhkan Anwar Ibrahim. Kalau bukan kerana imej politik Anwar Ibrahim, barangkali sekarang ini Wan Azizah adalah janda Anwar Ibrahim yang sudah ditalak tiga kali!

K7L

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s